Zo zal het gebouw eruitzien.
Volledig scherm
Zo zal het gebouw eruitzien. © RV

‘Diamond Valley’ in Lommel breidt uit met nieuw gebouw: “Op termijn kunnen we zo tussen 120 en 150 banen creëren”

LommelIn mei zal Willy Naessens Industriebouw op Kristalpark III van start gaan met de werken aan een nieuw gebouw voor Heyaru. Op die manier kan het Indische bedrijf haar diamantenproductie verder opvoeren. Om alles goed te laten verlopen, diende Heyaru ook een aanvraag in bij VLAIO om de duur van het hele project te verlengen.

 1. Bestuurder zwaargewond bij ongeval op E313
  Geel

  Bestuurder zwaarge­wond bij ongeval op E313

  De bestuurder van een auto is dinsdagavond zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval op de E313. Het ongeval gebeurde rond 19 uur kort voorbij de afrit Geel-West in de richting van Hasselt. Twee auto’s botsten er tegen elkaar. Eén van de wagens werd daarbij tegen de betonnen stootrand van de middenberm gekatapulteerd. De brandweer moest de bestuurder bevrijden uit het voertuig bevrijden. Het slachtoffer werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
 2. Op huizenjacht in… Kwaadmechelen: “Relatief goedkoop in vergelijking met buurgemeenten, maar dat merk je aan de vraag”
  PREMIUM
  Ham

  Op huizen­jacht in… Kwaadmeche­len: “Relatief goedkoop in vergelij­king met buurgemeen­ten, maar dat merk je aan de vraag”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Kwaadmechelen, waar de relatief lage prijzen veel gegadigden lokken. “Ook steeds meer ondernemers en winkelketens komen naar Kwaadmechelen.”
 3. Met deze robot kan prostaat veel nauwkeuriger verwijderd worden in Kempens ziekenhuisnetwerk: uroloog stuurt robotarmen met joysticks
  Geel

  Met deze robot kan prostaat veel nauwkeuri­ger verwijderd worden in Kempens ziekenhuis­net­werk: uroloog stuurt robotarmen met joysticks

  Het Ziekenhuis Geel beschikt sinds een maand over een ultramoderne operatierobot die urologen onder meer in staat stelt om veel nauwkeuriger te werk te gaan bij het verwijderen van een prostaat. Voor patiënten verloopt het herstel dan weer sneller omdat er minder bloedverlies en minder complicaties zijn. Dankzij het samenwerkingsverband Ziekenhuisnetwerk Kempen (ZNK) komen patiënten uit de hele Kempen in aanmerking voor zo'n robotchirurgische behandeling.