Christian met zijn werk.
Volledig scherm
Christian met zijn werk. © Repro Mine Dalemans

Christian (54) rondt trilogie af: “Ik laat mijn fantasie los op de geschiedenis”

LommelDe Lommelse schrijver Christian Meadow (54) heeft zijn trilogie ‘Deus Vult’ afgerond. Afgelopen week werd het derde deel ‘Zonder Gods Genade’ gepubliceerd. Van de eerste twee delen werden al meer dan zeshonderd exemplaren verkocht. Door de uitstekende recensies op het internet werden de beide delen genomineerd voor de Nederlandse boekenprijs ‘BoekGoud’ in het genre ‘roman’.

 1. Kempense burgemeesters gaan niet mee in rebels gedrag van Luik: “Terrassen pas openen als het mag van de federale overheid”
  PREMIUM
  Kempen

  Kempense burgemees­ters gaan niet mee in rebels gedrag van Luik: “Terrassen pas openen als het mag van de federale overheid”

  De gouverneur van de provincie Luik en enkele burgemeesters daar winden er geen doekjes op: ze zullen vanaf 1 mei toelaten dat horecazaken hun terras openen. De rebellie krijgt in de Kempen voorlopig niet meteen navolging, al is burgemeester Paul Van Miert (N-VA) van Turnhout wel duidelijk. “Een goed georganiseerde horeca is nog altijd een beter plan om de pandemie te bestrijden dan mensen ongecontroleerd naar de parken te laten gaan. Dus alsjeblieft: laat ze heropenen op 1 mei.”
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren