Kevin Janssen (29) is blij met zijn nieuwe gocart.
Volledig scherm
Kevin Janssen (29) is blij met zijn nieuwe gocart. © Patric Derdaele

Bedrijfsleider doet ‘Mooimaker’ Kevin (29) gocart cadeau na geweld in park: “Meteen grote glimlach op z’n gezicht”

LommelKevin Janssen (29) kreeg dinsdag een wel heel leuke verrassing van de Noord-Limburgse bedrijfsleider Patric Derdaele. Een nieuwe gocart moet de jongeman met de verstandelijke beperking aanmoedigen om weer naar buiten te durven trekken, nadat hij in het ziekenhuis werd geslagen tijdens een opruimactie in een buurtpark. “Hij vindt het cadeau geweldig”, reageert zijn moeder Paula Pinxten.

 1. Oud-voetballer Pierre Geys (72) wandelt vanuit Spanje langs alle voetbalclubs waarvoor hij speelde: “De mensen verklaarden mij zot”
  Eksel / Gerhees / Diest / Lommel / Genk

  Oud-voetballer Pierre Geys (72) wandelt vanuit Spanje langs alle voetbal­clubs waarvoor hij speelde: “De mensen verklaar­den mij zot”

  In vervlogen tijden was Ekselaar Pierre Geys middenvelder voor Anderlecht en Diest. De 72-jarige oud-voetballer zou na zijn carrière een tijdje een café openen in het Hageland en trok uiteindelijk weer naar zijn vertrouwde thuisdorp. Sinds enkele jaren geniet hij van het prachtige weer in Tenerife. Daar kwam hij in coronatijden op het idee om de wandeling van zijn leven te maken.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing