De Ledecrossers uit Oudenbos.
Volledig scherm
De Ledecrossers uit Oudenbos. © rv

WTC De Ledecrossers uit Oudenbos trekken seizoen op gang

LokerenNu de coronamaatregelen terug versoepeld zijn hebben de wielertoeristen van WTC de Ledecrossers uit Oudenbos (Lokeren) hun nieuw seizoen op gang getrapt. De club vierde in 2020 haar 50-jarig bestaan.

 1. Hulpverleningszone Waasland laat bodemstalen nemen in alle brandweerkazernes. “Sinds vorig jaar geen oefeningen meer met fluorhoudend schuim”
  Waasland

  Hulpverle­nings­zo­ne Waasland laat bodemsta­len nemen in alle brandweer­ka­zer­nes. “Sinds vorig jaar geen oefeningen meer met fluorhou­dend schuim”

  De Hulpverleningszone Waasland heeft maandag opdracht gekregen om bodemstalen te laten nemen in alle brandweerkazernes en terreinen waar in het verleden schuimoefeningen plaatsvonden. Men wil weten of de schadelijke stof PFOS in de bodem is gedrongen. Voor Kruibeke kan dit mogelijk tot vertraging leiden voor de bouw van de nieuwe kazerne.
 2. Pomp de banden al maar op voor één van deze zes fietsroutes door het mooie landschap in het Waasland en Dendermonde
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Pomp de banden al maar op voor één van deze zes fietsrou­tes door het mooie landschap in het Waasland en Dendermon­de

  Met het mooie weer halen mensen weer massaal hun stalen ros van stal om de natuur te ontdekken. Ook in onze regio zijn er tal van uitgestippelde themaroutes te vinden. Onder meer vlinders, ijsvogels, het Ros Beiaard en zelfs Urbanus staan op het programma. Ontdek hieronder waar je samen met je vrienden of familie op pad kan in het Waasland en Dendermonde. Nog meer inspiratie nodig? Ga dan zeker ook hier even kijken.