Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Van Roey.
Volledig scherm
© Van Roey.

WONEN. Betaalbaar wonen in het groene Waasland

Steeds meer mensen overwegen om de stadslucht in de grote steden in te wisselen voor de ademruimte en het groen in de kleinere provinciesteden. En als we de Stadsmonitor van de Vlaamse Overheid mogen geloven wordt groen wonen in de toekomst nog belangrijker. Toch willen we ook graag alle faciliteiten binnen handbereik houden. Veel mensen zijn op zoek naar groen en rust mét een centrum in de buurt. Een ideale én betaalbare uitvalsbasis is project Belvedère in Lokeren: gelegen in het Hoedhaarpark, vlakbij het Lokerse stadscentrum en middenin de driehoek Gent-Antwerpen-Brussel. 

0 reacties

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"