Reina Wauters van Bes en Bloem biedt in samenwerking met ijsjeszaak Janz & Rooz sorbetijs aan gemaakt met bioframbozen uit haar pluktuin.
Volledig scherm
Reina Wauters van Bes en Bloem biedt in samenwerking met ijsjeszaak Janz & Rooz sorbetijs aan gemaakt met bioframbozen uit haar pluktuin. © rv

Winter in pluktuin ‘Bes en Bloem’: “Proef onze bioframbozensorbet”

LokerenOp de start van het nieuwe plukseizoen is het nog  wachten tot de lente, maar wie graag blijft genieten van de frambozen van Bes en Bloem kan nu proeven van de nieuwe bioframbozensorbet die bezielster Reina Wauters op de markt brengt in samenwerking met de Lokerse ijsjeszaak Janz & Rooz.

  1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
    Streamz

    Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

    Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.