Volledig scherm
© Yannick De Spiegeleir

Winkelier zonder mondmasker door het lint bij politiecontrole

lokerenEen winkelier uit Lokeren is door de politie afgelopen weekend aangehouden nadat hij door het lint ging bij een controle.

 1. Lokerse stadsfestivals hopen dat er snel duidelijkheid volgt over festivalzomer: “Houden rekening met verschillende scenario’s”
  PREMIUM
  Lokeren

  Lokerse stadsfesti­vals hopen dat er snel duidelijk­heid volgt over festivalzo­mer: “Houden rekening met verschil­len­de scenario’s”

  Kunnen de Lokerse Feesten en Fonnefeesten na een gedwongen sabbatjaar in 2021 terug plaatsvinden? Het antwoord op die vraag is momenteel onbekend, maar beide stadsfestivals overlopen momenteel hun opties. Bij de Fonnefeesten willen ze enkel organiseren als ze hun volledige capaciteit kunnen benutten. “Een beperkt aantal toeschouwers zien we niet echt zitten”, zegt voorzitter Bart Mertens.
 2. Sp.a Lokeren wil drive-in afhaalpunt voor verenigingen: “Om het verlies aan inkomsten uit evenementen te compenseren”
  Lokeren

  Sp.a Lokeren wil drive-in afhaalpunt voor verenigin­gen: “Om het verlies aan inkomsten uit evenemen­ten te compense­ren”

  Voor verenigingen zijn het moeilijke tijden. Niet alleen missen ze hun wekelijkse activiteiten, door de coronacrisis zien ze de inkomsten uit hun jaarlijks eetfestijn of koekjesverkoop ook wegvallen. “Daarom vragen we maandag op de gemeenteraad aan het stadsbestuur om een lokaal afhaalpunt voor verenigingen in te richten waar ze coronaproof een afhaal kunnen organiseren”, zegt sp.a-raadslid Ron Van Kersschaver.
 1. Torenhoge zandhoos in India
  Play

  Torenhoge zandhoos in India

 2. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"