Illustratiefoto
Volledig scherm
Illustratiefoto © Geert De Rycke

Werken op kruispunt Spinnerslaan - Groenstraat

Om de staat van de weg ter hoogte van het kruispunt Spinnerslaan – Groenstraat te optimaliseren, vervangt een aannemer in opdracht van de stad de kasseien door beton.

0 reacties

 1. Zo VeloVeilig is Lokeren: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  lokeren

  Zo VeloVeilig is Lokeren: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Lokeren hebben 124 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.
 2. Jonge ‘bankmedewerkers’ ontfutselen ruim 100.000 euro van hoogbejaarden: “Schandalig misbruik gemaakt van hun goedgelovigheid”
  PREMIUM
  Dendermonde/Sint-Niklaas/Lebbeke/regio

  Jonge ‘bankmede­wer­kers’ ontfutse­len ruim 100.000 euro van hoogbejaar­den: “Schandalig misbruik gemaakt van hun goedgelo­vig­heid”

  “Op kosten van hun slachtoffers logeerden ze op hotel. Ze postten er op Facebook zelfs foto’s van, met cash geld in beeld.” Hoogbejaarden – vooral tachtigers en zelfs negentigers – duizenden euro’s armer maken door hen op te lichten: daarvoor verschenen drie twintigers dinsdag voor de Dendermondse rechter. Ze riskeren 37 maanden cel. De bende kreeg op slinkse wijze de bankkaarten van hun slachtoffers te pakken. Zo gingen ze tewerk.