Illustratiefoto
Volledig scherm
Illustratiefoto © Geert De Rycke

Werken aan jaagpad Molsbroek liggen tijdelijk stil

LokerenDoor de natte weersomstandigheden zijn de werken aan de dijk tussen de Oude Bruglaan en het Molsbroek tijdelijk stilgelegd. Dat laat De Vlaamse Waterweg weten.

 1. Villa Vip nieuwe trekpleister in parcours City Trail Zele: “Unieke kans om sector te leren kennen”
  Zele

  Villa Vip nieuwe trekpleis­ter in parcours City Trail Zele: “Unieke kans om sector te leren kennen”

  In het centrum van Zele vindt zaterdag een nieuwe editie plaats van de City Trail die je zowel kan stappen of joggen. Nieuw in het parcours van de loop- of wandeltocht dit jaar is Villa Vip: het zorgproject voor mensen met een beperking. “Na een constructief overleg met dit zorgkoppel kregen we groen licht. We mogen zowel door het gebouw alsook door hun tuin en dit tevens tot groot jolijt van hun bewoners”, zegt Francis De Donder, voorzitter van het organiserende Boksteam Zele.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.