De leerlingen van het Sint-Lodewijkscollege namen het initiatief voor de Lokerse klimaatstoet.
Volledig scherm
De leerlingen van het Sint-Lodewijkscollege namen het initiatief voor de Lokerse klimaatstoet. © Yannick De Spiegeleir

(VIDEO) 200 klimaatstakers trekken door Lokerse straten

Een tweehonderdtal klimaatstakers is deze namiddag door het centrum van de stad getrokken voor de ‘Global Strike for Future’. De leerlingen van het Sint-Lodewijkscollege namen het initiatief om de mars te organiseren.

1 reactie

 • Erwin Fiers

  4 jaar geleden
  Toen ik achttien was was ik zo dom toch niet.De indoctrine was ook minder.Maar ben altijd onder de indruk geweest van het weer en klimaat.Door mijn technische opleiding en gezond verstand weet ik maar al te goed dat die klimaatopwarming een hoax is.Het is gewoon niet meer wat het geweest is.Jammer.Ik dacht dat ze in het onderwijs slimmer waren.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.