Drukte aan het gevaarlijke kruispunt van de Brandstraat, Wezepoelstraat en de fietssnelweg tussen Lokeren en Zele.
Volledig scherm
Drukte aan het gevaarlijke kruispunt van de Brandstraat, Wezepoelstraat en de fietssnelweg tussen Lokeren en Zele. © Geert De Rycke

“Vervanging overweg Brandstraat door tunnel prioritair”: Lokeren en Zele in overleg met Infrabel over gevaarlijk kruispunt industriezone

Lokeren/ZeleLokeren, Zele, provincie Oost-Vlaanderen en spoorwegbeheerder Infrabel zijn in overleg over het gevaarlijke kruispunt aan de Brand- en Wezepoelstraat aan de ingang van industriezone E17/3. In afwachting van een ondertunneling van het spoor wordt er prioriteit gemaakt van andere veiligheidsmaatregelen.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.