Drukte aan het gevaarlijke kruispunt van de Brandstraat, Wezepoelstraat en de fietssnelweg tussen Lokeren en Zele.
Volledig scherm
Drukte aan het gevaarlijke kruispunt van de Brandstraat, Wezepoelstraat en de fietssnelweg tussen Lokeren en Zele. © Geert De Rycke

“Vervanging overweg Brandstraat door tunnel prioritair”: Lokeren en Zele in overleg met Infrabel over gevaarlijk kruispunt industriezone

Lokeren/ZeleLokeren, Zele, provincie Oost-Vlaanderen en spoorwegbeheerder Infrabel zijn in overleg over het gevaarlijke kruispunt aan de Brand- en Wezepoelstraat aan de ingang van industriezone E17/3. In afwachting van een ondertunneling van het spoor wordt er prioriteit gemaakt van andere veiligheidsmaatregelen.

  1. Coach Urbain Spaenhoven wil komende maanden nog progressie zien bij Lokeren-Temse: “We moeten een tempo hoger kunnen voetballen”
    voetbal tweede nationale A

    Coach Urbain Spaenhoven wil komende maanden nog progressie zien bij Lokeren-Tem­se: “We moeten een tempo hoger kunnen voetballen”

    De kloof met de koplopers is amper drie punten, het nieuwe systeem werpt z'n vruchten af en een ex-prof kwam de kern nog versterken. Lokeren-Temse lijkt gewapend om mee te strijden voor de titel. 't Is te zeggen: als corona geen roet in het eten gooit. “Van die onbeheersbare factor heb ik nog het meeste schrik”, klinkt Urbain Spaenhoven op zijn hoede.