Bart en Ilse van Guntro's in het speeldorp samen met schepen De Waele die dit weekend poolshoogte kwam nemen.
Volledig scherm
Bart en Ilse van Guntro's in het speeldorp samen met schepen De Waele die dit weekend poolshoogte kwam nemen. © rv

Verhuurbedrijven pakken uit met ‘speeldorp on tour’

Lokeren/ZaffelareGuntro’s Partyrent uit Lokeren en Skoebidoe Springkastelenverhuur uit Zaffelare pakken deze zomer samen uit met ‘speeldorp on tour’: een pop-updorp met verschillende attracties voor kinderen.

 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.
 2. Ortwin (64) voerde 177 tellingen uit tijdens Grote Vlindertelling van Natuurpunt: “Mijn hoogtepunt van het jaar”
  PREMIUM
  Waasmunster

  Ortwin (64) voerde 177 tellingen uit tijdens Grote Vlindertel­ling van Natuurpunt: “Mijn hoogtepunt van het jaar”

  Al van kindsbeen is hij gefascineerd door vlinders en zijn tuin in Waasmunster is een waar paradijs voor de kleurrijke insecten. Ortwin Hoffmann (64) uit Waasmunster kroonde zich de afgelopen drie weken met 177 tellingen tot ‘vlindertelkampioen’ van de Grote Vlindertelling van Natuurpunt. “Als iedere Vlaming een vlinderstruik zou zetten in zijn tuin, zou dat een grote vooruitgang betekenen voor de vlinderpopulatie.”