Belle Perez in concert.
Volledig scherm
Belle Perez in concert. © Benoit De Freine

Van een zuiders feestje tot een betoverende circusvoorstelling: onze tips voor het weekend

0 reacties

 1. Uitslaande brand bij afvalverwerker Condebo: “Zware tegenslag, want pas anderhalve maand geleden bedrijf overgenomen”
  Lokeren

  Uitslaande brand bij afvalver­wer­ker Condebo: “Zware tegenslag, want pas anderhalve maand geleden bedrijf overgeno­men”

  Er heeft woensdagochtend een hevige brand gewoed bij het afvalverwerkingsbedrijf Condebo aan de Waaslandlaan in Lokeren. Een zware tegenslag voor de familie Wulteputte die pas anderhalve maand geleden het bedrijf hebben overgenomen. De oorzaak is vermoedelijk zelfontbranding van het opgeslagen afval. “De activiteiten komen wel niet in het gedrang”, benadrukt Evelien Wulteputte.
 2. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.
 3. BELOOFD IS BELOOFD. Wanneer opent de nieuwe sporthal in Moerbeke en waarom werd er gekozen voor een fusie met Lokeren?
  PREMIUM
  Moerbeke-Waas

  BELOOFD IS BELOOFD. Wanneer opent de nieuwe sporthal in Moerbeke en waarom werd er gekozen voor een fusie met Lokeren?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Moerbeke, waar de liberalen al 175 jaar aan de knoppen zitten en de sportverenigingen snakken naar de opening van de nieuwe sporthal.