Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Geert De Rycke

Vaccinatiecentrum in Daknamstadion Lokeren-Temse moet klaar zijn tegen half februari: “Blij dat we als club ons steentje kunnen bijdragen”

LokerenDe Kollerzaal in het Daknamstadion zal binnen een heel kort tijdsbestek worden klaargemaakt om te fungeren als vaccinatieruimte voor de inwoners van Lokeren en omgeving. Tegen half februari moet het centrum operationeel zijn.

 1. Sp.a Lokeren wil drive-in afhaalpunt voor verenigingen: “Om het verlies aan inkomsten uit evenementen te compenseren”
  Lokeren

  Sp.a Lokeren wil drive-in afhaalpunt voor verenigin­gen: “Om het verlies aan inkomsten uit evenemen­ten te compense­ren”

  Voor verenigingen zijn het moeilijke tijden. Niet alleen missen ze hun wekelijkse activiteiten, door de coronacrisis zien ze de inkomsten uit hun jaarlijks eetfestijn of koekjesverkoop ook wegvallen. “Daarom vragen we maandag op de gemeenteraad aan het stadsbestuur om een lokaal afhaalpunt voor verenigingen in te richten waar ze coronaproof een afhaal kunnen organiseren”, zegt sp.a-raadslid Ron Van Kersschaver.
 1. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"

 2. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel