Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Uitslaande brand bij afvalverwerker Condebo: “Zware tegenslag, want pas anderhalve maand geleden bedrijf overgenomen”

LokerenEr heeft woensdagochtend een hevige brand gewoed bij het afvalverwerkingsbedrijf Condebo aan de Waaslandlaan in Lokeren. Een zware tegenslag voor de familie Wulteputte die pas anderhalve maand geleden het bedrijf hebben overgenomen. De oorzaak is vermoedelijk zelfontbranding van het opgeslagen afval. “De activiteiten komen wel niet in het gedrang”, benadrukt Evelien Wulteputte.

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Plannen voor vervanging overwegen door tunnel en nieuwe weg veroorzaken onrust in Lammekenswijk: “Veel nadelen aan verbonden”
  Lokeren

  Plannen voor vervanging overwegen door tunnel en nieuwe weg veroorza­ken onrust in Lammekens­wijk: “Veel nadelen aan verbonden”

  De plannen van spoorwegbeheerder Infrabel om de overwegen in de Bormtestraat en Eekstraat op te heffen en te vervangen door één tunnel en een nieuwe verbindingsweg veroorzaken onrust in de Lammekenswijk. “We bouwen het aantal overwegen stelselmatig af omdat het spoorverkeer op de lijn Antwerpen-Gent de komende jaren nog drukker zal worden”, reageert Infrabel.