Illustratiebeeld van een regenboogzebrapad in Zoersel.
Volledig scherm
Illustratiebeeld van een regenboogzebrapad in Zoersel. © emz

Stad ziet regenboogzebrapad niet zitten

LokerenDe stad heeft geen plannen om een regenboogzebrapad aan te leggen als symbool voor de strijd tegen holebifobie. Dat liet schepen Nina Van der Sypt (CD&V) weten aan gemeenteraadslid Ron Van Kersschaver (Vooruit). Ze wees wel op andere inspanningen die de stad onderneemt om diverse doelgroepen te ondersteunen.

  1. Brandweermannen in de bres voor door watersnood getroffen schooltje in Chaudfontaine: “Verkopen T-shirts om heropening op 1 september mogelijk te maken”
    Lokeren

    Brandweer­man­nen in de bres voor door watersnood getroffen schooltje in Chaudfon­tai­ne: “Verkopen T-shirts om heropening op 1 september mogelijk te maken”

    Ze zagen met hun eigen ogen de machteloosheid van de inwoners die hun hele hebben en houden verloren door de waterramp in Wallonië. Daarom zetten de Lokerse brandweermannen van brandweerpost Lokeren (zone Oost) hun schouders onder een benefietactie voor een getroffen schooltje in Chaudfontaine. “Via Radio Unimog verkopen we T-shirts om de school klaar te krijgen tegen de start van het nieuwe schooljaar.”