Archiefbeeld City Trail
Volledig scherm
Archiefbeeld City Trail © Yannick De Spiegeleir

Stad zet licht op rood voor City Trail: “Stijgende corona cijfers laten het niet toe”

LokerenHet Lokerse stadsbestuur heft atletiekvereniging AVLO woensdag op de hoogte gebracht dat de City Trail dan toch niet kan doorgaan. De vereniging is niet opgezet met de beslissing. “Met alle genomen maatregelen voldeden we aan de federale maatregelen voor een actief buitenevenement”, zegt voorzitter Patrick Van Waes.

  1. Intercommunales DDS en Verko maken bouwplannen: “Realisatie nieuwe kantoren ook kans voor meer vergroening en recreatie voor wandelaars en fietsers”
    PREMIUM
    Dendermonde

    Intercommu­na­les DDS en Verko maken bouwplan­nen: “Realisatie nieuwe kantoren ook kans voor meer vergroe­ning en recreatie voor wandelaars en fietsers”

    Intercommunales DDS en Verko willen in Dendermonde nieuwe kantoorgebouwen bouwen. Voor de zoektocht naar een architect doen ze een beroep op de Vlaamse Bouwmeester. Er zijn dan ook wat uitdagingen verbonden aan het nieuwbouwproject. “We gaan voor hernieuwbare energie, vergroening en publieke recreatiemogelijkheden voor fietsers en wandelaars langs en op de site”, zegt DDS-voorzitter Hans Knop.