In de Sportlaan heeft het stadsbestuur samen met de dienst Sport en Jeugd de vernieuwde mountainbikeroute Durmevallei ingehuldigd.
Volledig scherm
In de Sportlaan heeft het stadsbestuur samen met de dienst Sport en Jeugd de vernieuwde mountainbikeroute Durmevallei ingehuldigd. © Yannick De Spiegeleir

Stad stelt nieuwe mountainbikeroute voor: “Meer offroad-wegen langs Lokers groen”

LokerenIn de Sportlaan heeft het stadsbestuur samen met de dienst Sport en Jeugd de vernieuwde mountainbikeroute Durmevallei ingehuldigd. De nieuwe Durmevalleiroute bestaat uit drie lussen die elkaar deels overlappen.

  1. Spoeddienst AZ Lokeren sluit op 1 januari 2022: “Ambulancedienst blijft, maar vervoert patiënten naar andere ziekenhuizen”
    Lokeren

    Spoed­dienst AZ Lokeren sluit op 1 januari 2022: “Ambulance­dienst blijft, maar vervoert patiënten naar andere ziekenhui­zen”

    Er is meer duidelijkheid over de toekomstige invulling van de spoeddienst op de campus van AZ Lokeren. Vanaf 1 januari 2022 zal een medische hulppost bemand worden tussen 8 uur ’s ochtends en 20 uur ’s avonds en in het weekend tussen dezelfde uren door huisartsen. “De PIT-ambulancedienst blijft in Lokeren, maar zal patiënten niet meer vervoeren naar het AZ Lokeren, maar naar andere ziekenhuizen.”