In de Sportlaan heeft het stadsbestuur samen met de dienst Sport en Jeugd de vernieuwde mountainbikeroute Durmevallei ingehuldigd.
Volledig scherm
In de Sportlaan heeft het stadsbestuur samen met de dienst Sport en Jeugd de vernieuwde mountainbikeroute Durmevallei ingehuldigd. © Yannick De Spiegeleir

Stad stelt nieuwe mountainbikeroute voor: “Meer offroad-wegen langs Lokers groen”

LokerenIn de Sportlaan heeft het stadsbestuur samen met de dienst Sport en Jeugd de vernieuwde mountainbikeroute Durmevallei ingehuldigd. De nieuwe Durmevalleiroute bestaat uit drie lussen die elkaar deels overlappen.

  1. HUIZENJACHT. Daknam bij Lokeren, idyllisch dorpje aan de Durme: “Een rijwoning met opknapwerk heb je al vanaf 160.000 euro”
    PREMIUM
    Daknam

    HUIZEN­JACHT. Daknam bij Lokeren, idyllisch dorpje aan de Durme: “Een rijwoning met opknapwerk heb je al vanaf 160.000 euro”

    Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Daknam, deelgemeente van Lokeren, waar natuurliefhebbers aan hun trekken komen. “Een woning staat hier niet lang te koop, ook al omwille van het beperkte aanbod.”