Burgemeester Filip Anthuenis aan het voormalig belastingkantoor aan de Grote Kaai dat sinds een jaar leegstaat.
Volledig scherm
Burgemeester Filip Anthuenis aan het voormalig belastingkantoor aan de Grote Kaai dat sinds een jaar leegstaat. © Yannick De Spiegeleir

Stad Lokeren brengt bod uit op voormalig belastingkantoor op Grote Kaai: “Sociaal Huis én nieuw dienstencentrum in onderbrengen”

LokerenHet Lokerse stadsbestuur heeft haar oog laten vallen op het voormalige gebouw van de FOD Financiën aan de Grote Kaai dat sinds kort te koop staat. “Het zou de perfecte plek zijn om de welzijnsdiensten te centraliseren én een Sociaal Huis in te richten”, zegt burgemeester Filip Anthuenis (Open Vld).

 1. Sp.a Lokeren wil drive-in afhaalpunt voor verenigingen: “Om het verlies aan inkomsten uit evenementen te compenseren”
  Lokeren

  Sp.a Lokeren wil drive-in afhaalpunt voor verenigin­gen: “Om het verlies aan inkomsten uit evenemen­ten te compense­ren”

  Voor verenigingen zijn het moeilijke tijden. Niet alleen missen ze hun wekelijkse activiteiten, door de coronacrisis zien ze de inkomsten uit hun jaarlijks eetfestijn of koekjesverkoop ook wegvallen. “Daarom vragen we maandag op de gemeenteraad aan het stadsbestuur om een lokaal afhaalpunt voor verenigingen in te richten waar ze coronaproof een afhaal kunnen organiseren”, zegt sp.a-raadslid Ron Van Kersschaver.
 1. De Amerikaanse president heeft altijd deze zwarte tas in de buurt: dit is waarom
  Play
  uitgelegd

  De Amerikaan­se president heeft altijd deze zwarte tas in de buurt: dit is waarom

 2. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning