Vanaf midden december start in de Uebergdreef een proefproject met eenrichtingsverkeer in het deel van de straat tussen de Brouwerijstraat en de Azalealaan.
Volledig scherm
Vanaf midden december start in de Uebergdreef een proefproject met eenrichtingsverkeer in het deel van de straat tussen de Brouwerijstraat en de Azalealaan. © Yannick De Spiegeleir

Stad experimenteert met éénrichtingsverkeer in Uebergdreef: “Proefopstelling vanaf midden december”

Om de verkeersveiligheid in de Uebergdreef te verhogen, gaat de stad vanaf midden december experimenteren met eenrichtingsverkeer in het smalle deel van de straat tussen de Azalealaan en de Brouwerijstraat. Het gemotoriseerd verkeer zal enkel nog kunnen rijden van de Oude Heerweg richting de Groendreef.

1 reactie

 • Valerie Ongena

  1 jaar geleden
  Goed plan........dit mag van mij (en andere buurtbewoners waarschijnlijk) ook in de hoogstraat in voegen worden gebracht.
 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 2. “Fier om te kunnen zeggen dat ik Free Record Shop overleefd heb”: kleine multimediastore l’Obcédé van Michael Brandt bestaat al 25 jaar tussen grote ketens
  PREMIUM
  Zelzate/Moerbeke-Waas

  “Fier om te kunnen zeggen dat ik Free Record Shop overleefd heb”: kleine multimedia­sto­re l’Obcédé van Michael Brandt bestaat al 25 jaar tussen grote ketens

  Multimediastore l’Obcédé viert deze maand zijn 25ste verjaardag. Zaakvoerder Michael Brandt (44) staat er al twintig jaar achter de toog en zag niet alleen zijn winkel, maar ook de rest van het multimedialandschap evolueren. “De opkomst van de megastores, het internet,…. Sommige klanten hebben mijn winkel al tientallen keer failliet geklaard, maar in tegenstelling tot Free Record Shop bestaat l’Obcédé nog altijd.” Meer nog: het is drukker dan ooit. “Binnenkort ga ik een magazijn kopen.”
 1. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas

 2. Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan
  Play

  Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan