Vanaf midden december start in de Uebergdreef een proefproject met eenrichtingsverkeer in het deel van de straat tussen de Brouwerijstraat en de Azalealaan.
Volledig scherm
Vanaf midden december start in de Uebergdreef een proefproject met eenrichtingsverkeer in het deel van de straat tussen de Brouwerijstraat en de Azalealaan. © Yannick De Spiegeleir

Stad experimenteert met éénrichtingsverkeer in Uebergdreef: “Proefopstelling vanaf midden december”

Om de verkeersveiligheid in de Uebergdreef te verhogen, gaat de stad vanaf midden december experimenteren met eenrichtingsverkeer in het smalle deel van de straat tussen de Azalealaan en de Brouwerijstraat. Het gemotoriseerd verkeer zal enkel nog kunnen rijden van de Oude Heerweg richting de Groendreef.

1 reactie

 • Valerie Ongena

  2 jaar geleden
  Goed plan........dit mag van mij (en andere buurtbewoners waarschijnlijk) ook in de hoogstraat in voegen worden gebracht.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.