Erik Tolner (rechts) blijft Sporting trouw, ook als de club straks op een lager niveau terugkeert.
Volledig scherm
Erik Tolner (rechts) blijft Sporting trouw, ook als de club straks op een lager niveau terugkeert. © Geert De Rycke

Sportingfans rouwen aan Daknamstadion: “Eén van de zwartste dagen in ons leven”

Sporting Lokeren is niet meer. Onverwacht is het nieuws niet, maar toch komt het nieuws keihard binnen bij de trouwe supportersschare van de Wase voetbalclub. Enkelen onder hen kwamen – ondanks de coronamaatregelen – naar het Daknamstadion om te rouwen. 

  1. 
Fans Lokeren-Temse dromen van terugkeer Killian Overmeire na afscheid van profvoetbal: “Transfer naar Waasland-Beveren weigeren? Clubliefde van de bovenste plank”
    PREMIUM
    Lokeren

    Fans Lokeren-Tem­se dromen van terugkeer Killian Overmeire na afscheid van profvoet­bal: “Transfer naar Waas­land-Beveren weigeren? Clubliefde van de bovenste plank”

    In een interview met onze krant zet clubicoon Killian Overmeire de deur op een kier voor een terugkeer naar het Daknamstadion. Door een transfer naar de aartsrivalen van Waasland-Beveren te weigeren heeft het clubicoon zichzelf nog onsterfelijker gemaakt bij de fans van Lokeren-Temse. “Jammer dat zijn profcarrière op deze manier eindigt, maar het bestuur mag niet twijfelen. Daknam is Killian zijn tweede thuis”, klinkt het.