De vrijwilligers van De Moazoart bedelen 150 pakketjes met fairtrade chocolade die de Sint en zijn Pieten bezorgden.
Volledig scherm
De vrijwilligers van De Moazoart bedelen 150 pakketjes met fairtrade chocolade die de Sint en zijn Pieten bezorgden. © Yannick De Spiegeleir

Sint deelt fairtrade chocolade uit via De Moazoart en De Toevlucht

LokerenOok kinderen uit maatschappelijke kwetsbare gezinnen in Lokeren mogen in coronatijden rekenen op een geschenkje van de Sint en zijn Pieten. Via het GROS kreeg de goedheilige man toegang tot het depot van de Wereldwinkel.

 1. Oproep ongeruste ouder krijgt gehoor, AWV past hoogteverschil tussen fietspad en berm aan: “Blij dat er aan de veiligheid van onze schoolgaande jeugd gedacht wordt”
  Wachtebeke

  Oproep ongeruste ouder krijgt gehoor, AWV past hoogtever­schil tussen fietspad en berm aan: “Blij dat er aan de veiligheid van onze schoolgaan­de jeugd gedacht wordt”

  Een ongeruste papa vroeg in juni vorig jaar in een open brief aan de gemeente Wachtebeke iets te doen aan de slechte toestand van het fietspad langs de Walderdonk nadat zijn zoontje ei zo na onder de wielen van een wagen terecht kwam. Die oproep krijgt nu ook gehoor. Over een lengte van 40 meter wordt het hoogteverschil tussen het fietspad en de berm aangepast. “Blij dat er eindelijk geluisterd wordt”, reageert de tevreden papa.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo