De meisjes van Gidsen Edelweiss vormden een cirkel om de bewoners van Zandhoven te bedanken voor hun hulp.
Volledig scherm
De meisjes van Gidsen Edelweiss vormden een cirkel om de bewoners van Zandhoven te bedanken voor hun hulp. © rv

Scoutskamp Gidsen Edelweiss getroffen door zondvloed in Kempen: “Kamp verderzetten dankzij behulpzame Zandhovenaren”

LokerenDe meisjes van de Lokerse scoutsgroep Gidsen Edelweiss moesten dit weekend in allerijl hun kampterrein opbreken na een wolkbreuk boven het Kempense Pulle (Zandhoven). De plaatselijke scouts en buurtbewoners schoten hen echter te hulp waardoor ze hun kamp kunnen verderzetten op een alternatieve locatie.

 1. Eindelijk weer toogpraat! Deze tien bruine cafés in het Waasland móét je een bezoekje brengen
  PREMIUM

  Eindelijk weer toogpraat! Deze tien bruine cafés in het Waasland móét je een bezoekje brengen

  “De voorlaatsten!” Nergens klinkt een caféleuze beter dan aan de toog van je favoriete kroeg. Nu we opnieuw van op een barkruk kunnen praten over alle belangrijke bijzaken des levens, is het hoog tijd om het bruin café op een schavot te zetten. Om je niet rechtstreeks richting alcoholisme te duwen, hebben we de selectie uit Waasland en de regio Dendermonde beperkt gehouden tot tien. Schol!
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).