Het team van Podevyn Houtconstructies met zaakvoerder Geert uiterst rechts laat het hoofd niet hangen na de zware brand die het bedrijf zondagavond in de as legde.
Volledig scherm
Het team van Podevyn Houtconstructies met zaakvoerder Geert uiterst rechts laat het hoofd niet hangen na de zware brand die het bedrijf zondagavond in de as legde. © Kristof Pieters

Schrijnwerkerij geeft moed niet op na verwoestende brand: “We hebben gelukkig nog onze bestelwagens kunnen redden”

LokerenBij Podevyn Houtconstructies in de Heyerstraat in Lokeren werd maandag de schade opgemeten na de verwoestende brand van zondagavond. Het atelier ging hierbij volledig in vlammen op. Zaakvoerder Geert Podevyn laat het hoofd echter niet hangen. “Het materieel en de machines zijn we kwijt, maar niet onze expertise.”

  1. Villa Vip nieuwe trekpleister in parcours City Trail Zele: “Unieke kans om sector te leren kennen”
    Zele

    Villa Vip nieuwe trekpleis­ter in parcours City Trail Zele: “Unieke kans om sector te leren kennen”

    In het centrum van Zele vindt zaterdag een nieuwe editie plaats van de City Trail die je zowel kan stappen of joggen. Nieuw in het parcours van de loop- of wandeltocht dit jaar is Villa Vip: het zorgproject voor mensen met een beperking. “Na een constructief overleg met dit zorgkoppel kregen we groen licht. We mogen zowel door het gebouw alsook door hun tuin en dit tevens tot groot jolijt van hun bewoners”, zegt Francis De Donder, voorzitter van het organiserende Boksteam Zele.