Schepen van Feestelijkheden Claudine De Waele (Open Vld) ontmoette haar jeugdhelden van De Kreuners.
Volledig scherm
Schepen van Feestelijkheden Claudine De Waele (Open Vld) ontmoette haar jeugdhelden van De Kreuners. © Yannick De Spiegeleir

Schepen De Waele verrast door Lokerse Feesten met ontmoeting jeugdhelden De Kreuners

LokerenIn het artiestendorp van de Lokerse Feesten kreeg schepen van Feestelijkheden Claudine De Waele (Open Vld) de kans om haar jeugdhelden van de Kreuners te ontmoeten.

 1. Actiecomité ‘Koewacht ziet Stekene zitten’ overhandigt petitie voor afsplitsing van Moerbeke: “Meer verbonden met Stekene dan met Lokeren”
  Moerbeke/Stekene/Lokeren

  Actieco­mité ‘Koewacht ziet Stekene zitten’ overhan­digt petitie voor afsplit­sing van Moerbeke: “Meer verbonden met Stekene dan met Lokeren”

  In het gemeentehuis van Moerbeke heeft een delegatie van het actiecomité ‘Koewacht ziet Stekene zitten’ een petitie overhandigd aan de burgemeesters van Moerbeke en Lokeren. Gesteund door 210 handtekeningen van inwoners uit het dorp vraagt het actiecomité een grenscorrectie waarbij het Moerbeekse deel bij Stekene zou worden gevoegd in plaats van op te gaan in de geplande fusie tussen Lokeren en Moerbeke.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.