Stijn, Barbara, Kaat en Anniek (niet op de foto: Ivan) op het weiland aan de Heirbrugmolen waar over een jaar Samentuin 't Bonenveld van start gaat.
Volledig scherm
Stijn, Barbara, Kaat en Anniek (niet op de foto: Ivan) op het weiland aan de Heirbrugmolen waar over een jaar Samentuin 't Bonenveld van start gaat. © Yannick De Spiegeleir

Samentuin ’t Bonenveld zoekt tuiniers

LokerenDe nieuwe Samentuin ’t Bonenveld aan de Heirbrugmolen wordt stilaan opgestart. Vanaf de lente van 2022 zal de Samentuin normaal van start gaan. De organisatoren zijn nog op zoek naar geïnteresseerde tuiniers.

  1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
    Jobat

    Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

    Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?