De rotsblokken moeten voertuigen uit de plantvakken houden.
Volledig scherm
De rotsblokken moeten voertuigen uit de plantvakken houden. © Yannick De Spiegeleir

Rotsblokken moeten beplanting rotonde Stationsplein beschermen

LokerenNa de eerdere aanpassingen aan de rotonde op het Stationsplein zijn er nu rotsblokken geplaatst om de beplanting te beschermen.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. HOE ZOU HET NOG ZIJN MET… oud-kinesist Stany Rogiers (73): “Als een wereldster voor je in haar badjas verschijnt, slik je toch even”
  PREMIUM

  HOE ZOU HET NOG ZIJN MET… oud-kinesist Stany Rogiers (73): “Als een wereldster voor je in haar badjas verschijnt, slik je toch even”

  Na een vroegtijdig einde van zijn voetbalcarrière verrichtte Stany Rogiers als kinesist pionierswerk bij Sporting Lokeren. Later nam hij de ontluikende gouden generatie onder handen bij de Rode Duivels. De Lokeraar vertelt honderduit over zijn carrière, zijn passie voor de fiets en het masseren van een Amerikaanse wereldster in een Brussels hotel. “Moussa Dembélé heeft Kompany, toen op de top van zijn kunnen, eens volledig zot gedraaid op een training.”
  Lokeren