rv
Volledig scherm
© rv

Politie en inspectiediensten controleren koeriers en stellen verschillende overtredingen vast

LokerenDe politie van Lokeren heeft samen met vertegenwoordigers van tal van inspectiediensten, waaronder Toezicht Sociale Wetten en RVA een grote controleactie gehouden op koerierdiensten.

 1. Hilde (52) loopt als derde Belgische vrouw Griekse Spartathlon uit: “246 kilometer in minder dan 35 uur tijd, maar het kan nog beter”
  PREMIUM
  Lochristi

  Hilde (52) loopt als derde Belgische vrouw Griekse Spartath­lon uit: “246 kilometer in minder dan 35 uur tijd, maar het kan nog beter”

  Hilde Dosogne (52) uit Lochristi mag zich voortaan tot het selecte kransje rekenen van drie Belgische vrouwen die ooit de mythische Spartathlon hebben uitgelopen. De Griekse ultraloopklassieker omvat een parcours van 246 kilometer tussen Athene en Sparta. In 34 uur en 44 minuten tijd klaarde de Lootse de klus. “Dit is de zwaarste wedstrijd waar ik ooit aan heb deelgenomen.”
 2. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.