De origamihaas aan de Middendam in Daknam.
Volledig scherm
De origamihaas aan de Middendam in Daknam. © Yannick De Spiegeleir

Origamihaas duikt op in Lokers straatbeeld

LokerenOp verschillende plaatsen in Lokeren dook de laatste dagen een afbeelding op met een origamihaas. De affiche is een verwijzing naar een campagne die de ‘digitale sprong’ naar een betere dienstverlening van de stad in 2021 in de verf moet zetten.

 1. Lommelaar Stefano Marzo spoelt Lokers faillissement door als titularis bij Roda JC: “Ik vond hier mijn voetbalplezier terug”
  Voetbal in het buitenland

  Lommelaar Stefano Marzo spoelt Lokers faillisse­ment door als titularis bij Roda JC: “Ik vond hier mijn voetbalple­zier terug”

  Nadat Stefano Marzo eerder al de faillissementen van Beerschot en Lommel van dichtbij beleefde, ging de 29-jarige Lommelaar ook met Sporting Lokeren ten onder vorig jaar. Dan waren de passages van de verdediger in Nederland succesvoller en dus koos hij voor een nieuw avontuur bij Roda JC. Een gouden zet, want in Kerkrade heeft hij nu als titularis zicht op de play-offs.
 2. Geen inspiratie meer om je kinderen bezig te houden tijdens krokusvakantie? Wij selecteerden tien coronaproof activiteiten in Oost-Vlaanderen
  PREMIUM
  Oost-Vlaanderen

  Geen inspiratie meer om je kinderen bezig te houden tijdens krokusva­kan­tie? Wij selecteer­den tien corona­proof activitei­ten in Oost-Vlaanderen

  Zijn je kinderen de vele wandelingen en alle gezelschapsspelletjes ondertussen beu? Kun je niet meer aanzien hoe ze uit verveling voortdurend naar hun tablet of PlayStation graaien? Geen nood, ook in Oost-Vlaanderen is er in de krokusvakantie meer dan genoeg te beleven. We lijsten 10 tips op om samen met je kroost de komende dagen corona even te vergeten.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch