Illustratiebeeld van vzw Boven de Wolken
Volledig scherm
Illustratiebeeld van vzw Boven de Wolken © VZW Boven de Wolken

Openluchtfeest Matinée Gisèle zamelt geld in voor vzw ‘Boven De Wolken’

EksaardeIn de Hazewinkelstraat in Eksaarde kan je op zondag 26 september Matinée Gisèle bijwonen. Gaant en Bylando organiseren het evenement om geld in het laatje te brengen voor Boven de Wolken: de vereniging die ouders steunt wanneer ze hun baby verliezen, heeft nood aan financiële ondersteuning.

 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  1

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Campagne ‘Red Boven De Wolken’ is overweldigend succes: ondanks panne donatiepagina al 300.000 euro ingezameld

  Campagne ‘Red Boven De Wolken’ is overweldi­gend succes: ondanks panne donatiepa­gi­na al 300.000 euro ingezameld

  In een recordtijd werd al 300.000 van de benodigde 500.000 euro ingezameld voor ‘Boven de wolken’, de vzw die ouders van overleden pasgeborenen bijstaat met een gratis fotosessie. De vzw startte de campagne ‘Red Boven De Wolken’ nadat de vereniging in geldnood kwam. De massale belangstelling voor de actie zorgde er evenwel voor dat de donatiepagina overbelast raakte.