Sandra Moerman, Julien Van Zele en Debbie Hillaert in de keuken van de nieuwe feestzaal Royal op de Markt.
Volledig scherm
Sandra Moerman, Julien Van Zele en Debbie Hillaert in de keuken van de nieuwe feestzaal Royal op de Markt. © Foto Yannick De Spiegeleir

Nieuw leven in Lokerse horeca

LOKERENHij heeft bijna zeventig lentes op de teller, maar dat houdt cafébaas Julien Van Zele van Luigi's niet tegen om een nieuwe wind te laten waaien door de Lokerse horeca. Recent nam hij twee cafés over en op de Markt opende hij zopas een nieuwe feestzaal. "Het nachtleven zit op zijn gat, maar dat houdt mij niet tegen om nieuwe initiatieven te nemen", zegt Van Zele.

 1. Fusiegemeente Lochristi krijgt 17 nieuwe straatnamen (en jij mag ze mee bedenken): “Verwarring bij noodsituaties vermijden”

  Fusiege­meen­te Lochristi krijgt 17 nieuwe straatna­men (en jij mag ze mee bedenken): “Verwarring bij noodsitua­ties vermijden”

  De inwoners van Lochristi en Wachtebeke mogen alvast beginnen nadenken over straatnamen. Eén van de noodzakelijke ingrepen voor de fusie is de wijziging van 17 straatnamen omdat die identiek zijn in beide gemeenten. Het gaat om 14 straten in Wachtebeke en 3 in Lochristi. Intussen hebben beide gemeenten een Kompasnota samengesteld die de krijtlijnen vastlegt voor de geplande fusie.
  Lochristi, Wachtebeke
 2. Van een paastocht tot minigolf: met deze 8 tips haal jij alles uit de paasvakantie in het Waasland en Dendermonde
  PREMIUM

  Van een paastocht tot minigolf: met deze 8 tips haal jij alles uit de paasvakan­tie in het Waasland en Dendermon­de

  De paashaas ontwaakt stilaan uit zijn winterslaap en maakt zich klaar voor een paasvakantie vol leuke activiteiten. Heb jij nog geen plannen voor tijdens de vakantie? Dan helpen wij je op weg met deze 8 tips. Van een paastocht door de kaboutertuin in Lokeren tot minigolf in Sint-Niklaas: met deze activiteiten in het Waasland en Dendermonde verveel je je geen seconde.
  Dendermonde, Sint-Niklaas