Frank De Nul, voorzitter van de Lokerse Beenhouwers, en Cindy Vermeulen met enkele Lokerse paardenworsten.
Volledig scherm
Frank De Nul, voorzitter van de Lokerse Beenhouwers, en Cindy Vermeulen met enkele Lokerse paardenworsten. © Geert De Rycke

Met dank aan vegetariër Morrissey: Lokerse paardenworst Streekproduct van het Jaar

Toen de Britse rocklegende en overtuigd veganist Morrissey in 2011 naar de Lokerse Feesten kwam, werd de paardenworst op het festivalterrein in de ban geslagen. Het nieuws ging de wereld rond en miste zijn effect niet: plots kende iedereen de Lokerse paardenworst en de lezers van Het Laatste Nieuws verkozen het nu ook tot Streekproduct van het Jaar.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas