Kerkstraat Lokeren
Volledig scherm
Kerkstraat Lokeren © Geert De Rycke

Meer dan 60 handelszaken nemen deel aan ‘Weekend van de Klant’

LokerenIn Lokeren nemen meer dan 60 handelszaken dit weekend deel aan het Weekend van de Klant. De stad maakte een handig overzicht van alle deelnemende zaken.

 1. Robby De Caluwé (Open Vld) zet eind dit jaar stap opzij als burgemeester van Moerbeke: “Constante beschikbaarheid weegt door na tien jaar”
  PREMIUM
  Moerbeke

  Robby De Caluwé (Open Vld) zet eind dit jaar stap opzij als burgemees­ter van Moerbeke: “Constante beschik­baar­heid weegt door na tien jaar”

  Donderslag bij heldere hemel. Robby De Caluwé (Open Vld) stopt op 31 december om gezondheidsredenen als burgemeester van Moerbeke. Eerste schepen Stijn Deschepper (Open Vld) zal hem opvolgen. De Caluwé blijft wel federaal parlementslid en voorzitter van de gemeenteraad. “Ik laat mijn gemeente niet los, maar zet wel een stap opzij”, zegt de afscheidnemende burgervader.
 2. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.