Archiefbeeld opstelling kermis.
Volledig scherm
Archiefbeeld opstelling kermis. © Foto Yannick De Spiegeleir

Markt woensdag hele dag afgesloten

LokerenStad Lokeren laat weten dat de markt woensdag een hele dag verkeersvrij blijft. Na de wekelijkse woensdagmarkt wordt de kermis ter gelegenheid van de Lokerse Feestweek opgesteld.

 1. “Bij eerste klasse-supporters horen braadworsten en bier, veel braadworsten en bier” - Supporterslegioen Lokeren-Temse zorgt niet alleen voor vuurwerk, maar ook voor economische boost in tweede amateurklasse
  PREMIUM
  Lokeren/Wachtebeke/Zelzate/Wetteren

  “Bij eerste klas­se-supporters horen braadwor­sten en bier, veel braadwor­sten en bier” - Supporters­le­gi­oen Lokeren-Tem­se zorgt niet alleen voor vuurwerk, maar ook voor economi­sche boost in tweede amateur­klas­se

  Een slordige 10.000 euro extra aan inkomgeld, de tapkraan die constant open staat en 1.600 euro aan braadworsten. Royal Football Club Wetteren zal zich het bezoek van fusieclub Lokeren-Temse ondanks de 0-1 nederlaag niet beklagen. De komst van de trouwe supportersschare van het teloorgegane Sporting Lokeren betekent voor elke club in tweede amateurklasse de match van het jaar. Wij trokken mee met de supportersbus van ‘The Yellowbrothers’ uit Zelzate en zagen dat Lokeren in de hoofden van zijn fans nog steeds in eerste klasse speelt.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).