Mark Van Bogaert (tweede van rechts) samen met zijn opvolger Piet Van Avermaet en LOP-voorzitter basisonderwijs Gil Thys en LOP-deskundige Evy D'hollander.
Volledig scherm
Mark Van Bogaert (tweede van rechts) samen met zijn opvolger Piet Van Avermaet en LOP-voorzitter basisonderwijs Gil Thys en LOP-deskundige Evy D'hollander. © Yannick De Spiegeleir

Mark Van Bogaert zwaait na 14 jaar af als voorzitter LOP secundair onderwijs

LokerenNa 14 jaar heeft Mark Van Bogaert besloten om een punt te zetten achter zijn voorzitterschap van het Lokaal Overlegplatform Secundair onderwijs voor gelijke onderwijskansen. Hij wordt opgevolgd door professor Piet Van Avermaet, directeur van het steunpunt Diversiteit & Leren (Universiteit Gent).

  1. In het bedrijf van Jonas (34) en Kristof (33) kunnen werknemers zelf kiezen hoeveel uren ze werken: "Ideaal in tijden van corona”
    Oostkamp/Assebroek/Waasmunster

    In het bedrijf van Jonas (34) en Kristof (33) kunnen werknemers zelf kiezen hoeveel uren ze werken: "Ideaal in tijden van corona”

    Zelf kiezen wanneer je werkt en hoeveel verlof je neemt. Het lijkt voor veel werknemers een verre droom, maar in het IT-bedrijf van Jonas Delrue (34) en Kristof Van Stappen (33) in Oostkamp is het wel degelijk mogelijk. “Mits goede communicatie komt dit de werking van onze start-up ten goede”, vertellen ze. “En bovendien biedt dit ook heel wat voordelen in coronatijden.”