Man rijdt 102 door centrum

 1. 
“Hij heeft me heel mijn leven geïnspireerd”: Greg Van Avermaet neemt afscheid van grootvader en oud-wielrenner Kamiel Buysse (86)
  PREMIUM
  Zele

  “Hij heeft me heel mijn leven geïnspi­reerd”: Greg Van Avermaet neemt afscheid van grootvader en oud-wielrenner Kamiel Buysse (86)

  Kamiel Buysse, de opa van wielrenner Greg Van Avermaet, is niet meer. De Zelenaar was zelf oud-profwielrenner en gaf de liefde voor de wielersport mee aan zijn kleinzoon. “Een gele trui in de Ronde van Frankrijk, daar kon ik alleen maar van dromen, maar toch lijkt mijn kleinzoon erg op mij. We zijn allebei vechters”, vertelde Kamiel vier jaar geleden in een interview met onze krant.
 2. 
“Spaghettiverkoop om werking voor kinderen met beperking boven water te houden”: Villa Clochard springt in de bres voor vzw Hippofarm
  Lokeren/Waasmunster

  “Spaghet­ti­ver­koop om werking voor kinderen met beperking boven water te houden”: Villa Clochard springt in de bres voor vzw Hippofarm

  Sommige verenigingen dreigen in financiële problemen te komen door de nieuwe coronamaatregelen. Vzw Hippofarm uit Waasmunster, dat therapie met paarden aanbiedt voor kinderen en volwassenen met een beperking, krijgt steun uit onverwachte hoek. Zelf getroffen door de tweede horecalockdown springen Nicky van Hoof en Carl Vervaet van Villa Clochard in de bres door een spaghettiverkoop te organiseren. “Met 400 bestelde porties kunnen we nu al spreken van een succes.”
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'