Stijn Overloop is de nieuwe directeur van Velt.
Volledig scherm
Stijn Overloop is de nieuwe directeur van Velt. © Velt

Lokeraar Stijn Overloop is nieuwe directeur Velt

LokerenDe Vereniging voor ecologisch leven en tuinieren Velt heeft Lokeraar Stijn Overloop aangesteld als haar nieuwe directeur. Hij volgt Jan Vannoppen op, die binnen de vereniging aan de slag gaat als expert Eetbare buurten.

 1. Stijn Vreven na gemiste start op play-offkoers met Slovaakse eersteklasser AS Trençin: “Niet zomaar een buitenlands avontuur”
  Voetbal

  Stijn Vreven na gemiste start op play-off­koers met Slovaakse eersteklas­ser AS Trençin: “Niet zomaar een buiten­lands avontuur”

  Stijn Vreven werd in oktober 2019 ontslagen bij Beerschot en zes maanden later zat hij op de eerste rij toen Sporting Lokeren in volle coronacrisis failliet ging. Maar veel tijd om te piekeren had de 47-jarige Hasselaar niet. De Slovaakse eersteklasser AS Trençin bood al snel een nieuwe uitdaging en na een moeilijke start, kreeg de coach zijn ploeg intussen helemaal op de rails.
 2. “Monsterblokken zetten historische stadskern in de schaduw”: Bewoners Torenstraat protesteren met zwarte vlag tegen bouwplannen
  PREMIUM
  Lokeren

  “Monster­blok­ken zetten histori­sche stadskern in de schaduw”: Bewoners Toren­straat proteste­ren met zwarte vlag tegen bouwplan­nen

  Bewoners van de Torenstraat hebben bij de provincie beroep aangetekend tegen de bouw van een complex met meer dan 40 wooneenheden in het voormalig winkelcentrum op het Sint-Laurentiusplein. “Lelijke ‘kamelenbulten’ die boven de historische gebouwen uitsteken, molesteren het mooie uitzicht van onze stad”, zegt Gina Roelandts, uitbater van café De Donkere Wolk.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"