Kringwinkel De Cirkel heeft een stand ingericht volledig in het thema van trouwen: de koppeltjes zijn medewerkers van de Kringwinkel die op de werkvloer verliefd werden op elkaar.
Volledig scherm
Kringwinkel De Cirkel heeft een stand ingericht volledig in het thema van trouwen: de koppeltjes zijn medewerkers van de Kringwinkel die op de werkvloer verliefd werden op elkaar. © Yannick De Spiegeleir

Kringwinkel baadt in trouwthema: “Wees er snel bij, want deze stands zijn heel populair”

LokerenOp zoek naar een betaalbare bruidsjurk? Sinds eind vorige week heeft De Kringwinkel een eigen stand in het thema van bruidsparen.

 1. Brandweermannen in de bres voor door watersnood getroffen schooltje in Chaudfontaine: “Verkopen T-shirts om heropening op 1 september mogelijk te maken”
  Lokeren

  Brandweer­man­nen in de bres voor door watersnood getroffen schooltje in Chaudfon­tai­ne: “Verkopen T-shirts om heropening op 1 september mogelijk te maken”

  Ze zagen met hun eigen ogen de machteloosheid van de inwoners die hun hele hebben en houden verloren door de waterramp in Wallonië. Daarom zetten de Lokerse brandweermannen van brandweerpost Lokeren (zone Oost) hun schouders onder een benefietactie voor een getroffen schooltje in Chaudfontaine. “Via Radio Unimog verkopen we T-shirts om de school klaar te krijgen tegen de start van het nieuwe schooljaar.”
 2. In het bedrijf van Jonas (34) en Kristof (33) kunnen werknemers zelf kiezen hoeveel uren ze werken: "Ideaal in tijden van corona”
  Oostkamp/Assebroek/Waasmunster

  In het bedrijf van Jonas (34) en Kristof (33) kunnen werknemers zelf kiezen hoeveel uren ze werken: "Ideaal in tijden van corona”

  Zelf kiezen wanneer je werkt en hoeveel verlof je neemt. Het lijkt voor veel werknemers een verre droom, maar in het IT-bedrijf van Jonas Delrue (34) en Kristof Van Stappen (33) in Oostkamp is het wel degelijk mogelijk. “Mits goede communicatie komt dit de werking van onze start-up ten goede”, vertellen ze. “En bovendien biedt dit ook heel wat voordelen in coronatijden.”