De nieuwe voetbalschool ging begin januari van start met een eerste training voor de jonge voetballertjes.
Volledig scherm
De nieuwe voetbalschool ging begin januari van start met een eerste training voor de jonge voetballertjes. © rv

Jeugdwerking Lokeren-Temse start voetbalschool op Daknam

LokerenOp de jeugdterreinen van het Daknamstadion luidde de start van 2021 ook het begin in van de nieuwe voetbalschool van Lokeren-Temse. “We beginnen met de allerjongste voetballertjes, maar ook voor oudere kinderen zit er een werking in de pijplijn”, zegt Geert Van Laere, bestuurslid van de jeugdwerking.

 1. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 2. “Renovatie van bouwvallige pergola en heraanleg historische vijver”: stad plant opwaardering Verloren Bos
  Lokeren

  “Renovatie van bouwvalli­ge pergola en heraanleg histori­sche vijver”: stad plant opwaarde­ring Verloren Bos

  Het Lokerse stadsbestuur plant dit jaar een aantal grondige ingrepen in stadspark Verloren Bos. Op de planning staan onder meer een restauratie van de toegangspoort en pergola. “De aanleg van een tweede vijverlob, die aanwezig was bij de historische parkaanleg, moet de waterhuishouding in het park op orde brengen”, zegt schepen van Groen en Infrastructuur Sabine Van Rysselberghe (Open Vld).
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld