Samen met een burgerinitiatief legt jean. het zorgpersoneel van UZ Gen in de watten met kerstpakketten.
Volledig scherm
Samen met een burgerinitiatief legt jean. het zorgpersoneel van UZ Gen in de watten met kerstpakketten. © Jean.

Jean. verwent COVID-afdelingen UZ Gent met kerstpakket

LokerenOok tijdens de kerstperiode blijft het zorgpersoneel van de COVID-afdelingen in het UZ Gent zijn beste beentje voorzetten. Om zoveel inzet te belonen sloot de Lokerse delicatessenzaak Jean. zich aan bij het burgerinitiatief van Jenny Creve en Francine Morelle en schonk het personeel een kerstpakketten en pralines.

 1. Brandweer van Lochristi zwaait voertuig ‘Dennis’ uit: “Na jarenlange, trouwe dienst schenken we hem aan een brandweerkorps in Albanië”

  Brandweer van Lochristi zwaait voertuig ‘Dennis’ uit: “Na jarenlange, trouwe dienst schenken we hem aan een brandweer­korps in Albanië”

  De brandweerkazerne van Lochristi heeft afscheid genomen van één van haar trouwste voertuigen: autopomp Dennis. Een uitzonderlijk exemplaar uit 1996 en een model dat volgens de brandweerzone voorliep op zijn tijdgenoten. Helaas is het voertuig de dag van vandaag letterlijk te licht bevonden. Voor ons land tenminste, want in Albanië rest Dennis nog een mooie carrière.
  Lochristi
 2. RedAnt Racing pakt na zes lekke banden meteen podium tijdens eerste Europese afspraak: “We hebben continu moeten terugvechten”
  PREMIUM
  autosport 24H Series

  RedAnt Racing pakt na zes lekke banden meteen podium tijdens eerste Europese afspraak: “We hebben continu moeten terugvech­ten”

  In het prachtige Toscane stond dit weekend de eerste meeting van het Europese luik van de 24H Series op de autosportagenda. Deze hoog aangeschreven uithoudingsserie, die later dit jaar ook ons land zal aandoen, trok daarvoor naar Mugello. RedAnt Racing, de titelverdediger in de 992-klasse, een categorie voorbehouden aan identieke Porsche 911 GT3 Cup – Type 992 -, zette er twee wagens in. Het team tekende, na een moeilijke race, meteen voor een podium.
  Lochristi