De jarige Maurice, die 91 kaarsjes mag uitblazen, vond het een hele eer om het eerste coronavaccin toegediend te krijgen.
Volledig scherm
De jarige Maurice, die 91 kaarsjes mag uitblazen, vond het een hele eer om het eerste coronavaccin toegediend te krijgen. © Yannick De Spiegeleir

Jarige Maurice (91) krijgt eerste coronavaccin toegediend in Ter Engelen

LokerenIn navolging van andere woonzorgcentra startte ook in Hof Ter Engelen zaterdagochtend de vaccinatiecampagne om het coronavirus klein te krijgen. Maurice Derweduwen die zijn 91ste verjaardag vierde, kreeg het eerste spuitje. “Ik hoop mijn vriendin Jolande in het West-Vlaamse Moen snel terug te zien.”

 1. Lommelaar Stefano Marzo spoelt Lokers faillissement door als titularis bij Roda JC: “Ik vond hier mijn voetbalplezier terug”
  Voetbal in het buitenland

  Lommelaar Stefano Marzo spoelt Lokers faillisse­ment door als titularis bij Roda JC: “Ik vond hier mijn voetbalple­zier terug”

  Nadat Stefano Marzo eerder al de faillissementen van Beerschot en Lommel van dichtbij beleefde, ging de 29-jarige Lommelaar ook met Sporting Lokeren ten onder vorig jaar. Dan waren de passages van de verdediger in Nederland succesvoller en dus koos hij voor een nieuw avontuur bij Roda JC. Een gouden zet, want in Kerkrade heeft hij nu als titularis zicht op de play-offs.
 1. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg