David Janzing en Christel De Rooze bieden ijs met saffraan van eigen kweek aan in hun ijsjeszaak Janz & Rooz.
Volledig scherm
David Janzing en Christel De Rooze bieden ijs met saffraan van eigen kweek aan in hun ijsjeszaak Janz & Rooz. © Yannick De Spiegeleir

IJsjeszaak ‘Janz & Rooz’ pakt uit met bijzondere specialiteit van het huis: “IJs met saffraan uit eigen tuin”

Vers schepijs bereiden met bloemen uit eigen tuin? Het kan. Christel De Rooze en David Janzing bieden in hun ijsjeszaak ‘Janz &Rooz’ aan de Oude Heerweg overheerlijk saffraanijs aan. “Om de lekkernij te kunnen bereiden, hebben we enkele jaren geleden 3.000 bio-bloembollen in onze tuin aangeplant.”

  1. Marthe van K3 openhartig over kritiek: "Dit nummer heeft me er al vaak doorgeholpen"
    Play
    Rode Neuzen Dag

    Marthe van K3 openhartig over kritiek: "Dit nummer heeft me er al vaak doorgehol­pen"

  2. Hanne belandde vier jaar geleden in coma en zoekt nu naar lief: "Het doet pijn om te denken dat het vroeger anders was"
    Play
    Cupido ofzo

    Hanne belandde vier jaar geleden in coma en zoekt nu naar lief: "Het doet pijn om te denken dat het vroeger anders was"