Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © Yannick De Spiegeleir

IDM plaatst extra glasbollen voor feestdagen

LokerenAfvalintercommunale IDM heeft extra glasbollen geplaatst om de toevloed aan lege flessen de baas te kunnen tijdens de feestdagen.

 1. Fusiegemeente Lochristi krijgt 17 nieuwe straatnamen (en jij mag ze mee bedenken): “Verwarring bij noodsituaties vermijden”

  Fusiege­meen­te Lochristi krijgt 17 nieuwe straatna­men (en jij mag ze mee bedenken): “Verwarring bij noodsitua­ties vermijden”

  De inwoners van Lochristi en Wachtebeke mogen alvast beginnen nadenken over straatnamen. Eén van de noodzakelijke ingrepen voor de fusie is de wijziging van 17 straatnamen omdat die identiek zijn in beide gemeenten. Het gaat om 14 straten in Wachtebeke en 3 in Lochristi. Intussen hebben beide gemeenten een Kompasnota samengesteld die de krijtlijnen vastlegt voor de geplande fusie.
  Lochristi, Wachtebeke
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. Kinesist van voetbalclub Antwerp Jan Van Damme (46) verhuist sportmedisch centrum ToPP naar Gentse Steenweg: “Samen met fitnesscentrum Trigger X totaalaanpak bieden”

  Kinesist van voetbal­club Antwerp Jan Van Damme (46) verhuist sportme­disch centrum ToPP naar Gentse Steenweg: “Samen met fitnesscen­trum Trigger X totaalaan­pak bieden”

  In het bedrijvencentrum Grupo aan de Gentse Steenweg in Lokeren huizen sportmedisch centrum Total Performance Partner (ToPP) en fitnesszaak Trigger X voortaan onder hetzelfde dak. “Van een profvoetballer of triatleet tot iemand die gewoon gezond en in beweging wil blijven. Iedereen kan bij ons terecht”, zeggen Dieter Van Dooren van Trigger X en Jan Van Damme van ToPP, die ook aan de slag is als hoofdkinesist bij voetbalclub Royal Antwerp FC.
  Lokeren