Op verschillende locaties, zoals op het Stationsplein in Zele, plaatst IDM extra glasbollen met het oog op de eindejaarsfeesten.
Volledig scherm
Op verschillende locaties, zoals op het Stationsplein in Zele, plaatst IDM extra glasbollen met het oog op de eindejaarsfeesten. © rv

IDM plaatst extra glasbollen voor eindejaarsfeesten

Zele/Lokeren/MoerbekeWe mogen dan wel niet met z’n allen vieren, maar een flesje kraken in eigen bubbel, kan wel. Om de toevloed aan glas op te vangen, zal afvalintercommunale IDM ook nu weer tijdens de eindejaarsperiode extra glasbollen plaatsen. Deze extra bollen blijven staan tot de derde week van januari 2021.

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Lokerse stadsfestivals hopen dat er snel duidelijkheid volgt over festivalzomer: “Houden rekening met verschillende scenario’s”
  PREMIUM
  Lokeren

  Lokerse stadsfesti­vals hopen dat er snel duidelijk­heid volgt over festivalzo­mer: “Houden rekening met verschil­len­de scenario’s”

  Kunnen de Lokerse Feesten en Fonnefeesten na een gedwongen sabbatjaar in 2021 terug plaatsvinden? Het antwoord op die vraag is momenteel onbekend, maar beide stadsfestivals overlopen momenteel hun opties. Bij de Fonnefeesten willen ze enkel organiseren als ze hun volledige capaciteit kunnen benutten. “Een beperkt aantal toeschouwers zien we niet echt zitten”, zegt voorzitter Bart Mertens.
 1. Zoontje Vlaams parlementslid sluipt kamer binnen tijdens vergadering
  Play

  Zoontje Vlaams parlements­lid sluipt kamer binnen tijdens vergade­ring

 2. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"