Paul, Conny, Andy, Erna, Filip en Vincent zijn al jaren de vaste gezichten achter familiehotel La Barakka en Brasserie Het Zalig Niks Doen.
Volledig scherm
PREMIUM
Paul, Conny, Andy, Erna, Filip en Vincent zijn al jaren de vaste gezichten achter familiehotel La Barakka en Brasserie Het Zalig Niks Doen. © Yannick De Spiegeleir

“Het aquarium van Lokeren”: enige hotel in stadscentrum La Barakka viert 45ste verjaardag

LokerenHotel La Barakka is al sinds 1976 een gevestigde waarde aan het Kerkplein in Lokeren. De familie Leys staat al 45 jaar aan het roer van het enige hotel dat het centrum van Lokeren rijk is. “Onze personeelsploeg is al decennialang aan boord”, zegt Paul Leys. Een gesprek over ondernemen in coronatijden, de doortocht van Manchester City-fans en het feestmenu voor de jubilarissen.

  1. Annulatie Lokerse Feesten houdt Sarah en Jef uit Aarschot niet weg van jaarlijkse trip op metaldag: “Op dit bankje vroeg hij mij vier jaar geleden ten huwelijk”
    PREMIUM

    Annulatie Lokerse Feesten houdt Sarah en Jef uit Aarschot niet weg van jaarlijkse trip op metaldag: “Op dit bankje vroeg hij mij vier jaar geleden ten huwelijk”

    Ze hadden hun kamer in hotel La Barakka al geboekt toen corona een streep trok door de Lokerse Feesten. Toch besloten Sarah De Winter (35) en Jef Van de Broeck (45) uit Aarschot hun jaarlijkse trip naar de Durmestad niet te schrappen. “Sinds Jef twee jaar geleden een beroerte kreeg, beseffen we dat we elke dag van het leven moeten genieten”, zegt Sarah.