Hermelien Reynaertkring - voorstelling Roodkapjes
Volledig scherm
Hermelien Reynaertkring - voorstelling Roodkapjes © Hermelien Reynaertkring

Hermelien Reynaertkring brengt Roodkapjes op de planken

LokerenIn Dacknamdak kan je dit weekend gaan kijken naar de voorstelling ‘Roodkapjes’. Er zijn optredens op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober om 20 uur en op zondag 9 oktober om 15 uur.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Overname maakt einde aan vergunningsperikelen kinderopvang ’t Kindernestje: “Vijf zware maanden achter de rug”
  PREMIUM
  Zele

  Overname maakt einde aan vergun­nings­pe­ri­ke­len kinderop­vang ’t Kindernest­je: “Vijf zware maanden achter de rug”

  Uitbaatster Ria Van Cauwenberghe van kinderdagverblijf ’t Kindernestje in de Zeelse Durmenwijk kan opgelucht ademhalen. De crèche gaat voortaan verder onder de vleugels van vzw OKO&ZO en zo komt een einde aan een lopende schorsingsprocedure door het Agentschap Opgroeien. “Het deed pijn om in verband gebracht te worden met wantoestanden in andere crèches waar wij niks mee te maken hebben”, zegt Van Cauwenberghe.