De nieuwe parkeerstroken zorgen voor onvrede bij de vrachtwagenchauffeurs die er hun truck parkeren.
Volledig scherm
De nieuwe parkeerstroken zorgen voor onvrede bij de vrachtwagenchauffeurs die er hun truck parkeren. © Yannick De Spiegeleir

Heisa over nieuwe parkeerstroken aan Martelarenlaan: “Parkeren voor vrachtwagens blijft mogelijk”

LokerenAan de Martelarenlaan werden recent nieuwe parkeerstroken getrokken. Tot onvrede van vrachtwagenchauffeurs die vrezen er niet meer te kunnen parkeren. Dat zal evenwel mogelijk blijven volgens burgemeester Filip Anthuenis (Open Vld).

  1. Gewezen militair riskeert celstraf voor munitieverzameling: “Het is niet omdat er een Jürgen Conings geweest is, dat alle militairen zo zijn”

    Gewezen militair riskeert celstraf voor munitiever­za­me­ling: “Het is niet omdat er een Jürgen Conings geweest is, dat alle militairen zo zijn”

    Een gewezen militair van 39 jaar uit Lokeren riskeert een celstraf van vijf maanden en een boete van 4.000 euro. De man heeft een verzameling van munitiepatronen, rookbommen en flitsgranaten die hij vanop het werk mee naar huis had genomen. “Ik heb een fascinatie voor wapens. Die spullen stonden decoratief thuis opgesteld. Ik zou ze nooit willen gebruiken”, meldde de man woensdag in de correctionele rechtbank.