Archiefbeeld simulatie toekomstig Heirbrugpark
Volledig scherm
Archiefbeeld simulatie toekomstig Heirbrugpark © Studio Basta

Heirbrugpark krijgt ‘hondendartelplek’

LokerenOp de jongste gemeenteraad uitte Eddy Van Bockstal (N-VA) kritiek op de beperkte grootte van de hondenweide in het toekomstige Heirbrugpark. Schepen van Omgeving Filip Liebaut (CD&V) wijst erop dat een volwaardige hondenweide op die locatie niet mogelijk bleek. “Op de Heirbrug spreken we van een hondendartelplek. In het toekomstige Spoelepark komt er wel een grotere hondenweide.”

 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. BELOOFD IS BELOOFD. Wanneer wordt Zele fiets- en wandelveiliger? Wat komt er in de plaats van de oude VHVD-site?
  PREMIUM
  Zele

  BELOOFD IS BELOOFD. Wanneer wordt Zele fiets- en wandelvei­li­ger? Wat komt er in de plaats van de oude VH­VD-si­te?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Zele, waar de plannen voor een nieuw circulatieplan de gemoederen zodanig beroeren dat ze voor een breuk in de meerderheid zorgden tussen CD&V en Leefbaarder Zele.