Hans Van Duysen is de eerste voorzitter van Lokeren-Temse: “Als je club je roept, moet je verantwoordelijkheid nemen."
Volledig scherm
Hans Van Duysen is de eerste voorzitter van Lokeren-Temse: “Als je club je roept, moet je verantwoordelijkheid nemen." © De Rycke

Hans Van Duysen over zijn rol als voorzitter van Lokeren-Temse: “Ik voel me de conciërge van deze club”

Hij noemt zichzelf ‘een doener’, is naar verluidt ‘niet mediageniek’. Hans Van Duysen, de sterke man van tweedenationaler Lokeren-Temse is geen tafelspringer. Vanavond zit hij voor het eerst als voorzitter op de tribune bij een competitiewedstrijd. Officieel in de voetsporen van grootvader Adhemar Goeters. “Ik ben geboren in deze club.”

 1. Davy De Beule (Sp. Lokeren) over de tijd van toen: “De voodoo-gebruiken van de Afrikanen, daar moet je de charme van inzien”
  voetbal traditieclubs

  Davy De Beule (Sp. Lokeren) over de tijd van toen: “De voo­doo-gebruiken van de Afrikanen, daar moet je de charme van inzien”

  Sporting Lokeren rond de eeuwwisseling: een verzameling Afrikanen, IJslanders en... Davy De Beule (39). Jeugdproduct van Sporting en spelmaker tussen 1998 en 2004, die vandaag een B&B, fitness en paardenhotel uitbaat. ‘Jong profvoetballer van het jaar’ in 2003, het jaar waarin de Waaslanders derde eindigden: “Die uiteenlopende culturen voelden als een pluspunt.”
 2. Captain Odjidja, het eerste aanspreekpunt van de voorzitter, is na lastige periode terug: “Als de club een keuze maakt, dan moeten wij mee”
  PREMIUM
  AA Gent

  Captain Odjidja, het eerste aanspreek­punt van de voorzitter, is na lastige periode terug: “Als de club een keuze maakt, dan moeten wij mee”

  AA Gent haalt opgelucht adem: Vadis Odjidja (31) is inzetbaar voor het miljoenenduel van vanavond (21u, LIVE op HLN.be en VTM2) met Dinamo Kiev. Het belang van captain Odjidja reikt verder dan het veld. Sportief is hij het eerste aanspreekpunt van de voorzitter. Odjidja praat over zijn eenzame periode, toen hij corona had, de onderhandelingen over wedstrijdpremies en zijn toekomst in het voetbal. “Ik denk niet dat ik een goeie trainer zou zijn. Dat is al veel hé, als je dat van jezelf weet.”
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”