Het bestuur van de Gezoarse Feesten pakt dit jaar opnieuw uit met enkele straffe namen op hun affiche.
Volledig scherm
Het bestuur van de Gezoarse Feesten pakt dit jaar opnieuw uit met enkele straffe namen op hun affiche. © Geert De Rycke

Gezôarse Feesten introduceren ‘Kamping Gezôarde’: “Hoe zotter, hoe beter”

De Gezoârse Feesten pakken dit jaar uit met enkele nieuwigheden in hun feestweekend van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus op de terreinen in de Muylaertstraat. “We nodigen iedereen uit om in foute kledij af te zakken naar onze fuif ‘Holiday Out – Kamping Gezôarde Edition’”, zegt voorzitter Gianni Cardon.

 1. 
Eerst vrijwilliger op spoed, nu keert Juf Thea (63) terug uit pensioen om school uit de nood te helpen: “Geen schrik voor corona als ik mondmasker op heb”
  PREMIUM
  Lokeren/Hansbeke

  Eerst vrijwilli­ger op spoed, nu keert Juf Thea (63) terug uit pensioen om school uit de nood te helpen: “Geen schrik voor corona als ik mondmasker op heb”

  Stilzitten staat niet in het woordenboek van Thea Walgraeve (63) uit Hansbeke. Twee jaar na haar afscheid keert ze tijdelijk terug uit pensioen om haar voormalige school De Springplank in Lokeren uit de nood te helpen na een vruchteloze zoektocht naar een vervangingsleerkracht. De voorbije maanden sprong ze ook al bij als vrijwilliger op de spoeddienst van AZ Maria Middelares in Gent. “Corona boezemt me geen angst in. Thuis zitten, is niks voor mij”, zegt de bezige bij.
 1. Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruidvrij houdt
  Play

  Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruid­vrij houdt

 2. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond